1. CU AUTOTURISMUL

-din direcția Campulung Moldovenesc: venind pe drumul european 576 la cca 200m dupa ce ati traversat calea ferata pe partea dreapta veţi găsi poarta de acces în spital.
-venind pe drumul european 576 dinspre Bistrita, treceți de  centrul oraşului, şi după ce depășiți primaria la cca 200m pe partea stânga veţi găsi poarta de acces în spital.

2. CU MIJLOACE DE TRANSPORT ÎN COMUN

A. cu autobuzele interurbane:

  Dacă debarcarea are loc la Autogara Severin, Autogara Şincarom sau în zona centrală a municipiului, având ca reper centrul municipiului,  din faţa turnului primariei, se va ajunge în E576(str. M. Eminescu) şi tinand drumul pe directia Campulung Moldovenesc,  pe partea stînga, la cca 200 m veţi găsi poarta de acces în spital. Totodata puteti apela si la servicii de taxi.


B. cu trenurile de orice rang:

  Cu debarcare în stația CFR Gara Bai. având ca reper centrul municipiului, turnul primariei, se va ajunge în E576 si tinand drumul pe directia Campulung Moldovenesc,  pe partea stînga, la cca 200 m veţi găsi poarta de acces în spital. Totodata din gara puteti apela si la servicii de taxi.

3. PIETONAL

-din orice direcție, având ca reper centrul municipiului,  din faţa turnului primariei, se va ajunge în E576(str. M. Eminescu) şi tinand drumul pe directia Campulung Moldovenesc,  pe partea stînga, la cca 200 m veţi găsi poarta de acces în spital.