1. CU AUTOTURISMUL

- Venind pe drumul european 576 (str. M. Eminescu) dinspre Câmpulung Moldovenesc,  la circa 200 de metri după ce ati traversat calea feratâ, pe partea dreaptă veţi găsi poarta de acces în spital.
- Venind pe drumul european 576 (str. M. Eminescu)  dinspre Bistrița, treceți de  centrul oraşului, şi după ce depășiți primăria, la circa 200 de metri pe partea stângă veţi găsi poarta de acces în spital.

2. CU MIJLOACE DE TRANSPORT ÎN COMUN

A. cu autobuzele interurbane:

  Dacă debarcarea are loc la Autogara Severin, Autogara Şincarom sau în zona centrală a municipiului, având ca reper centrul municipiului,  din fața turnului primăriei, se va ajunge în drumul european  E576 (str. M. Eminescu) şi mergând pe direcția Câmpulung Moldovenesc,  pe partea stînga, la circa 200 de metri veţi găsi poarta de acces în spital. Totodată puteți apela și la serviciile de taxi.


B. cu trenurile de orice rang:

  Cu debarcare în stația C.F.R. Gara Bai, având ca reper centrul municipiului, turnul primăriei, se va ajunge în drumul european  E576 (str. M. Eminescu) şi mergând pe direcția Câmpulung Moldovenesc,  pe partea stângă, la circa 200 de metri veţi găsi poarta de acces în spital. Totodată din gară puteți apela și la servicii de taxi.

3. PIETONAL

  Din orice direcție, având ca reper centrul municipiului, din faţa turnului primăriei, se va ajunge în drumul european  E576 (str. M. Eminescu) şi mergând pe direcția Câmpulung Moldovenesc,  pe partea stângă, la circa 200 de metri veţi găsi poarta de acces în spital.